Voor uw bruiloft kunt u gelukkig de keuzes maken die het beste bij u passen en die het meeste uw smaak zijn. Dat geldt voor de trouwlocatie, de bruidskleding, de bruidstaart, en dus zeker ook voor uw bruidsboeket.

Door de jaren heen hebben wij al heel wat bruidsparen blij gemaakt met mooie boeketten en andere bruidsbloemen. Handgebonden, traditioneel, modern, klassiek, bijna niets is vreemd voor ons.

Bloemen kunnen uw bruiloft compleet maken. Niet alleen een romantisch bruidsboeket, of juist een heel moderne, maar ook de eventuele corsages, bloemenmandjes voor de bruidskinderen, bloemen voor de trouwauto, in de kerk, het stadhuis of de feestzaal, geven uw bruiloft een persoonlijk accent.

De samenstelling van het bruidsboeket wordt bepaald door de stijl en de kleur van de bruidsjurk en de persoonlijke smaak van het bruidspaar. Misschien kiest u de bloemen samen, of pakt u het traditioneel aan en stelt de bruidegom (al dan niet met zijn (schoon) moeder) het boeket samen. 

Al uw wensen zijn bij ons bespreekbaar. Aan ons de taak deze wensen te vertalen naar voor u perfect bloemwerk.

Het is raadzaam om een maand vóór de bruiloft (eerder mag natuurlijk ook!) een afspraak met ons te maken om alles te bespreken. Een week voor de bruiloft nemen wij dan contact met u op om alles nog even goed door te nemen en – desgewenst – de puntjes op de i te zetten. Als u wilt, kunt u ons altijd bellen voor het maken van een afspraak.

 

Tafelversiering nodig voor jullie bruiloft?
Hieronder een impressie van wat wij zoal leveren, dit keer in Beachclub La Cantina, in Ibiza style.