BLOEMEN VOOR EEN WAARDIG AFSCHEID

Er zijn momenten in het leven dat woorden tekort schieten.
Op die momenten is het mooi dat wij, als uitvaart bloemist, dan iets voor u kunnen betekenen door uw wensen te vertalen naar een passend bloemstuk voor uw overleden dierbare.

NEEM UW TIJD

In een persoonlijk gesprek luisteren wij goed naar wat u wilt en, heel belangrijk, naar wat u niét wilt. Aan de hand daarvan komen wij met een voorstel voor een bloemstuk waar u uiteindelijk het laatste woord over heeft.

Onze ervaring leert dat niets mooier is dan een bloemstuk wat de uitstraling heeft van uw gevoelens voor de overledene, of juist de specifieke wensen van de overledene.
Van ingetogen tot uitbundig, van kleurrijk tot alles in één kleur, van eenvoudig tot chic, van modern tot klassiek.

U kunt bij ons terecht voor een handgebonden rouwboeket, een rouwstuk in diverse afmetingen en modellen, maar ook voor bloemen die u wilt uitdelen bij de uitvaart, strooibloemen, kistbedekkingen, grafdecoraties, grafbeplantingen, grafkaarsen, grafvazen en stalen standaards voor grafvazen.
Het zou kunnen dat u specifieke wensen heeft die hier niet vermeld staan, vraag ons er dan gerust naar.

DOE WAT GOED VOELT

In de winkel hebben wij mooie fotoboeken om u een impressie te geven van wat wij allemaal maken, maar u kunt voor voorbeelden en prijzen ook op deze website in de webwinkel bij rouwbloemwerk kijken.

Wij bieden ook de mogelijkheid om ervoor te zorgen dat de bloemen op locatie (denk hierbij aan opbaring thuis) verzorgd worden en, indien nodig, vervangen worden, zodat deze er op de dag van de uitvaart nog perfect uit zien.


De linten die u eventueel wenst, worden door onszelf vervaardigd.
U kunt zelf de gewenste kleur voor het lint kiezen, alsmede de tekst bepalen.
Wij hebben meerdere kleuren lint in ons assortiment, zodat we altijd de mooiste kleur bijpassend bij het bloemstuk uit kunnen zoeken, daarbij kunt u een keus maken uit gouden of zwarte opdruk.
Wij hebben ook ADO Den Haag lint in het assortiment.
Wij hebben de mogelijkheid om diverse lettertypes te printen, alsmede beschikken wij over diverse afbeeldingen die geprint kunnen worden (bijvoorbeeld een hartje, een engeltje of een beertje, etc.)